fbpx

Valentin Alangiu

Nowium, Accounting & Tax Partner

Valentin are experiență de peste 20 ani în domeniul contabilității și consultanței fiscale, experiență acumulată în companii din grupul Big 4 și în calitate de profesionist-antreprenor în cadrul APEX Team și Nowium. Este expert contabil, CECCAR și FCCA și consultant fiscal (CCF).

Are experiență în domeniul contabil și fiscal cu clienți români și multinaționali din domenii diverse de activitate. Este specializat în rezolvarea provocărilor din zona de TVA și impozit pe profit.

Coordonează unul dintre cele mai apreciate newslettere din domeniul fiscal și evenimentele de training și Tax Group.

Oana Nicorescu

Nowium, Managing Partner

Oana are experiență de peste 20 ani în domeniul contabilității și consultanței fiscale, experiență acumulată în companii din grupul Big 4 și în calitate de profesionist-antreprenor în cadrul APEX Team și Nowium. Este expert contabil, membru CECCAR și ACCA, consultant fiscal membru CCF.

Are experiență în domeniul fiscal și contabil cu clienți români și multinaționali din domenii diverse de activitate. Oana este cea care a pus bazele echipei care oferă clienților expertiză la întocmirea, documentarea și actualizare dosarelor prețurilor de transfer. 

Coordonează echipa de contabilitate și fiscalitate. Trainer cu experiență în domeniul contabil și fiscal. 

Carmen Olaru

Nowium, Payroll Partner

Un excelent pedagog cu o experiență de peste 20 ani în domeniu HR, Carmen împreună cu echipa ei asigură servicii de resurse umane la peste 6.000 de salariați.

Răbdarea și atenția la detalii fac ca nimic să nu rămână la nivelul de generalitate pentru Carmen.

Dorința de împărtășire a cunoștințelor face din ea un excelent profesor, organizând periodic cursuri de legislație socială pentru clienți. Cu abilități comunicaționale excelente, Carmen asigură serviciile de HR și salarizare și în limba engleză sau franceză.

Raluca Mihăilă

Nowium, Transfer Pricing & Tax Partner

Consultant fiscal și membru în Camera Consultanților Fiscali, certificat CIOT („Chartered Institute of Taxation”) în domeniul prețurilor de transfer, Raluca coordonează proiectele de prețuri de transfer.

Cu peste 17 ani de experiență în domeniul consultanței fiscale, Raluca este implicată atât în proiecte de prețuri de transfer cât și în consultanță generală privind impozitarea directă.

Vorbitoare de limbă engleză, Raluca oferă asistenților atât clienților români cât și celor străini, companii membre ale grupurilor locale și multinaționale.